wr dakdekkersbedrijf

4 toplocaties om naar te verhuizen in 2019

makelaar almere

4 toplocaties om naar te verhuizen in 2019

Geplaatst op

Ben je klaar met je huidige woonplaats? Ben je van plan in 2019 te verhuizen naar een andere plek in Nederland? Misschien wil je landelijker gaan wonen of juist meer leven in de stad. In deze blog geven we je een aantal toplocaties in Nederland waar je naartoe kunt verhuizen in 2019. Wie weet staat jou hier een fantastische toekomst te wachten!

#1: Almere

Almere is een van de snelst groeiende steden in de randstad. De nieuwe stad is gebouwd op het drooggelegde poldergebied en heeft daarom geen echte oude stadskern. Daar tegenover staat dat de architecten van deze stad de stad op een manier konden ontwerpen die helemaal past bij de 21e eeuw. Wil je in Almere gaan wonen? Neem dan contact op met een makelaar in Almere.

#2: Urk

Het voormalige eiland Urk ligt ook in de provincie Flevoland. Het dorp heeft een opvallend eigen cultuur en dialect en de inwoners zijn er hartelijk naar “vreemden”. Het dorp heeft na het droogleggen van de Noordoostpolder erg veel grond gekregen. Hierdoor heeft het ook fraaie nieuwbouwwijken en verhuizen er steeds meer mensen van buiten Urk naar de gemeente.

#3: Renesse

Renesse is een badplaats in de provincie Zeeland. Vooral tijdens de zomermaanden is er veel gezelligheid op en rond het strand en de duinen. Je vindt er in de buurt veel natuurgebied en plekken waar je kunt ontspannen zoals aan het strand. Een aantal jaar geleden was het nog een beruchte vakantiebestemming voor de jeugd, maar vandaag de dag valt het reuze mee met de toestroom van toerisme. Hoewel het nog steeds een populaire plek is, is de gemeente meer gericht op het aantrekken van volwassenen en ouderen.

#4: Huizen

De gemeente Huizen ligt aan het kalme Gooimeer en is een dorp met een echte oude dorpskern. Het dorp is erg centraal gelegen en de grote steden Utrecht, Amsterdam en Almere zijn met een half uurtje te bereiken met de auto. De jaarlijkse Huizerdag zorgt ervoor dat de oude tradities en klederdracht van het dorp in het oog springen en geven de mogelijkheid om een beetje te proeven van “’t ouwe darp”.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden