wr dakdekkersbedrijf

Bijzondere voordelen van een gietvloer

Designvloer gietvloer

Bijzondere voordelen van een gietvloer

Geplaatst op

In een thuis van deze tijd is het superfijn om een vloer te hebben die niet veel onderhoud vraagt en daarbij makkelijk schoon te houden is, zodat je woning hygiënisch is voor jezelf en de jouw familie. In deze blog nemen we een aantal voordelen van de gietvloer met je door waarmee jij eenvoudiger en fijner kunt wonen. Laat je verrassen!

Past bij veel interieurstijlen

Er is geen moderne interieurstijl te vinden waar de gietvloer niet bij past. Hoe kan deze vloer zo multifunctioneel zijn? Dat ligt eigenlijk heel eenvoudig: door de verschillende kleuren en tinten waarin de vloer te krijgen is, kan hij gewoonweg niet mismatchen met je favoriete kleurenschema en stijl. Je kunt gewoon de ideale kleur uitzoeken. Daarbij kan het zo zijn, dat je een gietvloer met een bijzondere look wilt hebben, bijvoorbeeld de betonlook. Een betonlookvloer heeft alles van de betonvloer, behalve het slechte. Zo zul je met een gietvloer (betonlookvloer) geen last hebben van de bekende stoffigheid die betonnen vloeren wel kenmerkt.

Makkelijk schoon te maken

Er is niet veel nodig om de gietvloer in topconditie te houden. Zorg ervoor dat je een dweil bij de hand hebt. Even afnemen en de vloer is weer helemaal prima schoon. Jonge ouders hebben bijzonder veel baad bij een goten vloer, omdat deze van kunststof is en daardoor zachter is dan bijvoorbeeld een betonvloer. Er is ook sprake van een hoge flexibiliteit bij een gietvloer. Dit maakt de vloer erg geschikt om gecombineerd te worden met vloerverwarming. Door de flexibele eigenschappen zal de vloer meebewegen met de warmtewerking. Deze ontstaat doordat een vloer uitzet en krimpt vanwege het warm worden en afkoelen.

Conclusie

De gietvloer is er een die in vele interieurs ingezet kan worden. Op deze manier zal er nooit een designplan van je in duigen vallen. De flexibele eigenschappen en de eenvoudige manier waarom deze vloer schoon te maken valt, zal veel mensen over de spreekwoordelijke streep trekken. Laat je informeren door een expert op het gebied van gietvloeren. Zo weet je dat je altijd de juiste keuze maakt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden