wr dakdekkersbedrijf

De gouden lijst: dingen die je master bedroom nodig heeft

Topdekmatras kopen

De gouden lijst: dingen die je master bedroom nodig heeft

Geplaatst op

Wat heeft de moderne slaapkamer nodig? Je master bedroom is niet zomaar af. Er bestaat een checklist van zaken die je echt niet kan missen in je slaapkamer. En laten we die nu net voor je gevonden hebben. Check de gouden lijst en doe er je voordeel mee.

Wat is de ideale master bedroom?

Vraag het elke interieurontwerper en hij of zij zal je vertellen dat je master bedroom een combinatie is van je eigen smaak, persoonlijkheid en een goed gekozen palet. Natuurlijk zijn de meubels ook een belangrijke zaak in deze moderne slaapkamer. Je hebt een aantal dingen nodig voor een geslaagde master bedroom:

Een geweldig topdekmatras.

Topdekmatras kopen is het eerste wat je doet. Natuurlijk heb je je bed en matras al uitgezocht. Een topdekmatras is een extra laag op je matras, waardoor je nog zachter en comfortabeler ligt. Je bed oogt ook luxer, omdat het wat hoger is. Ook schone lakens doe je gemakkelijker op je bed, want het topdekmatras is niet zo zwaar. Dat scheelt! Het dekmatras onder je topdekmatras blijf ook langer goed, want deze wordt door het bovenste matras beschermd.

Prachtig beddengoed

Mooi beddengoed maakt of breekt een slaapkamer. Natuurlijk is het een echte luxe en geen noodzaak, maar als je de kans hebt, zoek dan iets wat je echt heel erg mooi vindt. Iets extra’s betalen is vaak later veel plezier daar aan beleven. Investeer in sets die van hoge kwaliteit zijn, bijvoorbeeld twee of drie en daarnaast een paar goedkopere. Zo kun je afwisselen.

Luxe kussens

Saaie kussens passen niet in een master bedroom. Een paar dikke kussens stellen nooit teleur in de slaapkamer. Ganzendons is een populaire keuze en het ligt heerlijk. Ook kussens met bamboe zijn een veel gekozen optie.

Een mooi kleed

Niets verbindt de verschillende aspecten van een kamer zoals een kleed dit doet. Leg een kleed in de kamer en geniet van heerlijke warme kleuren en voeten in de ochtend. Een kleed maakt een kamer zoveel gezelliger!

Wees niet zuinig met kleur

Een grote dosis kleur is precies wat een master bedroom nodig heeft. Dus wat dacht je ervan om eens te spelen met uitdagende kleurschakeringen. Zo zul je echt een hoofdeinde kunnen maken waar de vonken van afvliegen.

Sofa

Even rustig een boek lezen of relaxen met een kopje thee. Je hoeft echt niet alleen te slapen in je slaapkamer. Een sofa helpt je om dit resultaat te bereiken. Ziet er ook echt tof uit zo’n luxe meubelstuk.

Humor

Het geheime ingrediënt van een master bedroom is humor. Wat is het leuk om een filmposter of speelgoed uit je jeugd in de kamer te zetten! Maak je design niet te serieus, het mag een beetje luchtig zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden