Een tegel vloer is erg mooi en een praktische manier om je badkamer of keuken in te richten. We nemen in deze tekst enkele voordelen van dit vloertype met je door. Daarbij vinden we het leuk om je een aantal designtips te geven. Zin in wat inspiratie? Dan raden we je aan om snel verder te lezen! 

Tegelvloer als praktische invulling van je design

Voordelen verbonden met de tegelvloer als het gaat over de invulling van het design voor je keuken. Niet alleen voor de keuken, maar ook de badkamer kan veel profijt hebben van een tegelvloer. De type vloer is gemakkelijk schoon te maken, te dweilen met water en allesreiniger, om zo al het vuil te verwijderen dat zich gedurende de dag zou kunnen ophopen in de genoemde kamers van je woning. 

Vele mogelijkheden qua design 

De praktische zaken zijn dus wel duidelijk maar de vloer is gemakkelijk schoon te maken en kan goed tegen water. Qua design is er ook veel voordeel te behalen als je kiest voor een tegelvloer. Er zijn talloze tegels met allerlei mooie ontwerpen erop die al heel snel voor een luxe uitstraling zorgen in de badkamer of keuken. Het is overigens ook mogelijk om tegels voor buiten te kopen, deze zorgen direct voor een gezellige sfeer in een afgewerkte look van je tuin. Je kunt gaan voor een egaal strak design of juist voor een design waarbinnen verschillende geometrische figuren op de tegels een belangrijke rol spelen.

Wandtegels

Om een echte eenheid creëren in je interieur is het erg mooi om wandtegels te kiezen voor je design. Wanneer jij design van deze wandtegels laat overeenkomen met die van de vloertegels of in ieder geval een mooie match ermee maakt, dan zul je echt een sterk design neer kunnen zetten waar je jarenlang plezier van hebt.

Wanneer je meer informatie wilt over het design van je woning en hoe vloer- en wandtegels daar een rol in kunnen spelen, dan is het slim om even te kijken op megadump.nl. Daar hebben ze tal van voorbeelden van mooie tegels waar je uit kunt kiezen. Zo weet je al snel het design van je woondromen te maken.