Tony Chocolonely heeft een super store geopend in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De winkel werd al een tijd geleden aangekondigd, maar onlangs was het zover en is de winkel geopend. Op deze A-locatie in Amsterdam kun je niet alleen terecht voor de overheerlijke chocolade van Tony, maar vertellen Tony’s Superstars je ook het verhaal achter het merk. Zeker een bezoekje waard als je het ons vraagt!

Tony’s super store in de Beurs van Berlage

De store van Tony Chocolonely zit in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In de winkel vertellen de medewerkers van Tony je alles over de beste chocolade en ook over hoe het bedrijf zich inspant om chocolade over de hele wereld volledig slaafvrij te maken. Alleen hiervoor raden we het zeker al eens aan om de super store van Tony te bezoeken. De winkel is te bezoeken door vanaf de Dam links om de Beurs van Berlage heen te lopen (Oudebrugsteeg 15). Wil je vanaf Centraal Station de store bezoeken? Dan vind je de ingang tussen Meet Berlage en New York Film Academy in.

Mega chocoladeautomaat met alle smaken

Naast het verhaal achter Tony kun je in de winkel ook genieten van een indrukwekkende mega automaat vol met chocoladerepen in alle smaken. Deze Mega Monster Super Chocomaat vult de gehele muur en je kunt er alle smaken krijgen, waaronder dus ook onze favoriet met karamel zeezout. Bezoek de super store van Tony Chocolonely en haal midden in deze ‘choco heaven’ een reep uit de indrukwekkende automaat.

Gietvloer van Senso

Senso heeft een werkelijk waar prachtige gietvloer mogen leggen in de super store van Tony Chocolonely. De grotendeels rode gietvloer past perfect bij het interieur van de winkel. Senso is een bedrijf dat 100% natuurlijk geproduceerde gietvloeren realiseert. De match met Tony Chocolonely, een bedrijf dat staat voor 100% slaafvrije productie van chocolade, is dan ook een ‘match made in heaven’. Ben je onder de indruk van de gietvloer die Senso in de store van Tony Chocolonely heeft mogen leggen? Het bedrijf heeft een groot assortiment aan verschillende soorten gietvloeren voor zowel particulieren als bedrijven. Neem eens een kijkje op de website of bezoek een van de showrooms in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht.