Bij slotenmaker Roosendaal ga je zeker de nodige kennis en kunde vinden die je nodig hebt om je woning op en top veilig te maken. We nemen hierover even de nodige zaken met je door. Dus lees snel verder en doe je voordeel met de informatie die we hieronder voor je verzameld hebben. Vind je het leuk om ook andere blogs te lezen over wonen, verbouwen en design? Dan raden we je aan om ook de andere teksten op onze site te lezen. 

Veilige sloten zijn nieuwe sloten 

Wanneer we kijken naar de woningen in Nederland, dan moeten we helaas constateren dat er nog wel het een en ander schort aan de kwaliteit van de sloten die op deuren en ramen zitten. Dat kan een stuk beter! En gelukkig is er een expert die jou kan adviseren en helpen om de juiste aanpassingen te doen. Ze komen graag bij je langs om te kijken wat de staat van je sloten is. Dit noemen ze ook wel een advies ten behoeve van inbraakpreventie. Wanneer er problemen met de kwaliteit van de sloten worden gevonden, zoals niet meer voldoen aan de huidige veiligheidscriteria omdat ze gemakkelijk opengebroken kunnen worden, dan kan een slotenmaker ze direct voor je vervangen. Wel zo veilig! 

Noodafsluiting 

Wanneer het toch zo ver gekomen is dat de sloten te laat vervangen zijn en er inbrekers in je woning zijn geweest, dan is het mogelijk om de slotenmaker te bellen zodat hij een noodafsluiting kan maken. Dan kunnen inbrekers niet zomaar voor een tweede keer naar binnen. Raadzaam is het om zo snel mogelijk veiligheidssloten te laten installeren. Deze zijn door de politie goedgekeurd en hebben een zogenaamde kerntrekbeveiling, een inbreker kan er dus niet zomaar een schroef in de cilinder schroeven en deze eruit trekken. Vraag slotenmaker.direct om het nodige advies. Daar kom je verder mee.