Inbrekers worden met de tijd mee steeds slimmer en creatiever waardoor ze tegenwoordig al binnen 30 seconden in je huis of bedrijfspand kunnen zijn. Beveiliging van je huis of pand is daarom altijd belangrijk voor je eigen veiligheid. Ook zijn de waarde van spullen tegenwoordig veel sneller te achterhalen. Zorg daarom altijd dat jouw huis of bedrijfspand altijd goed beveiligd is en gun ze de kans niet om met je spullen er vandoor te gaan. Wat zijn de beste keuzes voor bepaalde sloten en bedrijven? Dat nemen wij graag even met je door.

SKG keurmerk

Wellicht ben je het al eens tegengekomen, het SKG keurmerk. Maar wat houd het nou precies in? Wat zijn de voordelen en wat betekenen de verschillende sterren van het keurmerk? SKG staat voor stichting kwaliteit gevelbouw. Dit houd in dat dit slot dus voldoet aan de Nederlandse norm voor sterkte en duurzaamheid. Van deze sloten bestaan er drie soorten. Je kunt het al raden maar hoe meer sterren hoe betere kwalificaties en eigenschappen het slot heeft. Het beïnvloed ook de hindering en vertraging die inbrekers tegenkomen als ze proberen je deur te openen. 

Wat zijn de voordelen bij Slotenmakersaanhuis.nl

Uiteraard zijn het echte gediplomeerde vakmannen die je alle adviezen en hulp kunnen geven die je maar nodig hebt. Van vervangen, openen tot beveiligen van je woning. Ze zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. En kennen inmiddels alle vormen en manieren van inbraak wel. Zowel anti-inbraakproducten als de montageservice is hierbij inbegrepen en niet geheel onbelangrijk. En laten we voorop stellen dat veiligheid iets is wat je altijd met zekerheid gegarandeerd wilt hebben. Daarom is het dan ook verstandig om een professioneel bedrijf er naar te laten kijken. Nou hoor ik je denken, wat maakt slotenmaker Almere nou zo’n professioneel bedrijf? Dit kun je herkennen aan het Politiekeurmerk. Dit is een keurmerk wat alleen gegeven wordt aan erkende vakmensen die hun kennis op het gebied van veiligheid goed bijhouden. Hierbij komt ook nog kijken dat er een jaarlijkse audit is en volgen zij verplichte nascholing. Dit zijn dus wel degelijk de vakmensen die je nodig hebt!

Ben je eruit en goed geïnformeerd? Ga dan voor de veilige weg!