wr dakdekkersbedrijf

Op zoek naar goede verf? Kies een van deze 3 merken!

Op zoek naar goede verf? Kies een van deze 3 merken!

Geplaatst op

Of je nu een huurwoning hebt, of een koopwoning. Men wil graag een eigen stijl en eigen interieur hebben. Hierbij is het dus ook nodig dat er wordt nagedacht over wat te doen met de muurdecoratie. Als je overweegt om de muren te verven, of een professioneel schildersbedrijf in te schakelen, dan adviseren we je om een van deze 4 merken muurverf uit te kiezen. Er zijn wel andere merken waar je nog uit kan kiezen maar deze 3 raden we je in het bijzonder aan. 

#1 Sikkens

Bijna iedereen die wel eens zelf heeft geschilderd heeft of een soort verf heeft moeten uitzoeken bij een professionele schilder, is bekend met het merk Sikkens. Niet alleen de kwaliteit maar ook het grote assortiment aan kleuren is wat Sikkens uniek maakt. Voor goede Sikkens muurverf of metaalverf hoef je overigens ook niet meer naar de bouwmarkt. Je kunt dit eenvoudig gewoon online bestellen bij diverse aanbieders. 

#2 Flexa

We hebben ervoor gekozen om het merk Flexa als tweede op deze lijst te zetten. Ook de verf van het merk Flexa is erg populair. Je vindt het dan ook in nagenoeg elke bouwmarkt en verschillende schildersbedrijven zweren er ook bij. Hoe het ook zij, Flexa bestaat al ongeveer zestig jaar en maakt verschillende soorten verf. Of het nu gaat om het verven van schuttingen of het verven van je muren, in Nederland zijn er velen die voor het merk Flexa kiezen in beide gevallen!

#3 Sigma

Tot slot mag in deze lijst natuurlijk niet het merk Sigma ontbreken. Het is uitgegroeid tot een enorme Nederlandse ontwikkelaar en producent van verschillende soorten verf en coatings. Ze zijn ooit begonnen in de Zaanstreek, maar zijn tegenwoordig onderdeel van PPG Industries, een groot internationaal netwerk. Bij het ontwikkelen en produceren van de verschillende soorten verf, wordt veel rekening gehouden met niet alleen hoe de verf eruit zal zijn, maar ook met de impact op het milieu.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden