Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen met je keuken om deze helemaal top te maken voor 2021 en de jaren die daarna komen. Dit maakt het ook wel weer een beetje moeilijk om te kiezen wat je nu eigenlijk het beste kunt doen in je nieuwe keuken. Daarom willen we graag een aantal tips geven hoe je op een mooie manier deze kunt inrichten. 

Lees snel verder om de tips van ons te ontdekken. Blijf ons blog altijd volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste woon- en inrichtingstips. We blijven je vertellen over actuele trends waar je je voordeel mee kunt doen. 

Een gietvloer 

We raden je aan als je de keuken op de schop gaat nemen om een gietvloer te nemen. Dit is een kunststof vloer die heel gemakkelijk over een bestaande ondervloer gegoten wordt. Zorg er wel voor dat de ondervloer egaal is. Een gietvloer is bestand tegen water, vuil, schoonmaakmiddelen en verschillende zure substanties, dit maakt de vloer een ideale kandidaat voor een nieuwe keuken in een moderne stijl. We kennen de gietvloer uit een totaal andere context dan de residentiële namelijk uit de medische en industriële setting. Geen wonder dat de vloer een gewilde is, aangezien hij super slijtvast is en dus erg sterk.

Kies je stijl 

Er zijn tegenwoordig verschillende stijlen voor je keuken te vinden waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Wij zijn zelf erg fan van de industriële stijl voor in de keuken. We denken dan altijd een beetje aan de professionele keukens die je op tv ziet, waar industrieel vormgegeven apparaten een nette en hygiënische ruimte bevolken. Een apparaat dat heel erg populair is tegenwoordig is de Amerikaanse koelkast. Het leuker van amerikaanse koelkasten is, dat er zoveel verschillende technische snufjes op zitten waar je je voordeel mee kunt doen in je moderne keuken. Denk bijvoorbeeld aan een connectie met het internet, een ijsblokjesmaker, een bijzonder groot volume waar je al je boodschappen gemakkelijk in kunt doen en een handige indeling als het gaat over het vries- en koelgedeelte.