wr dakdekkersbedrijf

Verhuizen en verhuiswagens huren

Verhuiswagen busje huren

Verhuizen en verhuiswagens huren

Geplaatst op

Ga je verhuizen maar weet je niet of je een verhuizer in moet huren of dat je alles gewoon zelf gaat verhuizen? In blog behandelen we wat punten waar je op moet letten als je gaat verhuizen.

Verhuizen en nu? 

Er komt veel bij kijken als je gaat verhuizen, zo zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: adreswijzigingen, misschien moet je jouw verzekering wijzigen, blijf je bij dezelfde internetproviders of stap je over? Hoe zit het met de tand-/ huisarts en wat gebeurt er met jouw hypotheek? Zo zijn er heel veel dingen waar je op moet letten als je gaat verhuizen.  

Verhuizer inhuren? 

Het verhuizen met een verhuizer is natuurlijk een stuk duurder dan wanneer je zelf alles zou doen. Maar zo’n verhuisbedrijf neemt wel veel taken bij jou uit handen. De prijzen van de verschillende verhuisbedrijven lopen vaak uit een. Dit betekent dat je misschien te veel betaalt bij de ene verhuizer, terwijl je bij een andere veel minder betaalt, voor dezelfde inboedel. Als je toch overweegt om een verhuizer in te huren, vraag dan verschillende offertes aan. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden van de verhuizer. Om te weten of je met een goed verhuisbedrijf te maken hebt, zou je kunnen vragen of zij verzekerd zijn tegen schade, want sommige verhuisbedrijven zijn niet erkend en rekenen een eigen risico, dus als er wat gebeurt zal de schade niet vergoed worden. Als je te maken hebt met een professioneel verhuisbedrijf, dan weet je zeker dat je spullen goed en efficiënt verplaatst worden. 

Verhuiswagen huren? 

Je kunt ook een verhuiswagen, verhuisbusje of aanhanger huren, hiermee bespaar je de kosten om een verhuisbedrijf in te huren. De prijzen van zo’n wagen, busje of aanhanger kunnen heel erg verschillen, vraag dan ook bij verschillende verhuurders een prijs op. Hoe groter de wagen is hoe hoger de prijs. Er zijn veel verschillende wagens waarvan de prijs varieert tussen de €37,- en de €119,- .De prijs hangt ook af van het volgende: 

  • De hoogte van het eigen risico 
  • Heeft de wagen een allrisk verzekering of alleen WA verzekering? 
  • De huurperiode 
  • Je leeftijd: jongeren tot 25 jaar betalen wel eens een toeslag.  

Allemaal punten om rekening mee te houden. Laat je informeren door een expert op dit gebied. Wij raden een busje huren aan bij Bert Jonk. Deze expert heeft veel ervaring met verhuur van voertuigen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden