wr dakdekkersbedrijf

Vloertegels voor een moderne look in huis

Vloertegels voor een moderne look in huis

Geplaatst op

Er zijn veel woonstijlen die je woning een mooie look kunnen geven. In deze tekst gaan we daar een aantal voorbeelden van geven. Centraal in deze blog staan verschillende stijlen waar vloertegels bij passen, deze bieden een mooie basis aan de verschillende stijlen voor je woning. Lees dit allemaal en laat je inspireren. We hebben trouwens nog veel meer leuke blogs op onze site. Wanneer je in het weekend nog niks te doen hebt, lees er dan ook nog een aantal, hartstikke leuk om daarna lekker aan het interieurdesignen te slaan. Veel plezier alvast!

De Scandinavische stijl

In de Scandinavische stijl wordt veel gebruik gemaakt van dierlijke materialen als bont en geweien. Ook op de vloer ligt er vaak een koeienvel. Het kan zijn dat het nep is, maar ook net zo goed dat het echt is. Het zijn bekende elementen uit de Scandinavische landen die in de natuur gevonden worden en al eeuwenlang in huizen te vinden zijn. Dit design is vaak licht omdat in deze landen het snel donker is of langere tijd donker is en dan wil je gewoon een licht interieur om je beter te voelen

De industriële stijl

Er is een stijl die heel erg populair is en waarin je allerlei fabrieksdingen ziet, zoals lampen en bureaus. Ook zie je veel kastjes gemaakt van roestvrij staal. Er zijn zelfs meubels gemaakt van pallethout, dat van de bouw afkomstig is. Dit zijn allemaal trends die al jaren gaande zijn er nog steeds populair. Vloertegels passen er mooi bij omdat ze basaal zijn en makkelijk schoon te maken.

De minimalistische stijl

Vloertegels zijn minimalistisch en erg sterk. Daarom passen zo goed bij de minimalistische stijl. In Azië zijn een aantal stijlen ontwikkeld onder andere de minimalistische stijl. Ook uit Scandinavië komen minimalistische stijlen. Je zult dus een keer moeten uitzoeken wat er allemaal bij jou smaak past, want er is heel veel te vinden wat leuk is.

Laat je inspireren door de expers van rbtegels.nl om erachter te komen welke vloertegels het beste bij jouw woonstijl passen. Veel plezier met het indelen van je nieuwe woningstijl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden