We willen je graag vertellen wat de verschillende voordelen van houtlook tegels zijn. Op deze manier is het gemakkelijk je woning een nieuwe look te geven. Dan weet je zeker dat je een vloer zult hebben waar je jarenlang mee verder kunt. Laat je inspireren. 

Zeer sterk

Houtlook tegels (Keramisch hout) is perfect bestand tegen vlammen, het is onbrandbaar, het is zelfs geclassificeerd A1F1 onder NF EN 13501-1 normen. Er is geen risico op het verduisteren van het oppervlak door het contact met hete voorwerpen als sigarettenpeuken of brandende sintels; het zal geen gas of giftige stof vrijgeven na blootstelling aan vlammen.

Het is vorst-, weer- en UV-bestendig

Keramisch hout is volledig vorstbestendig en weerbestendig: het kan dan ook buiten worden gebruikt! Zorg ervoor dat je het juiste product hebt gekozen voor het beoogde gebruik wat betreft de dikte en de afwerking van het oppervlak. Bovendien zal langdurige blootstelling aan de zon het product niet beschadigen, zijn kleur niet verbleken en zijn oppervlak niet veranderen.

Bestand in de loop van de tijd

Keramiek is slijtvast, zodat het na verloop van tijd niet beschadigd raakt. Als je een keuze maakt op basis van de specifieke kamer, zal de slijtage als gevolg van er overheen lopen extreem laag zijn en meestal niet waarneembaar. Het is waarschijnlijk dat je je vloer al lang zat bent voordat deze op de een of andere manier zou verslijten!

Conclusie

Wanneer je een interieur voor langere tijd wilt hebben, dan is een vloer met houtlook tegels precies wat je nodig hebt. Het is sterk en ziet er geweldig uit. De basis van een modern interieur heeft een goede vloer nodig, de houtlook tegels zijn deze basis.