In onze woning, tuin en tuinhuis zijn vaak spullen van grote waarde aanwezig. In dit artikel gaan we je vertellen hoe je gemakkelijker kunt zorgen dat ze allemaal veilig zijn. Natuurlijk gaat het niet alleen over de spullen als we het hebben over het belangrijk van veiligheid in de woning, tuin en tuinhuis, ook je familie of partner is zeer gebaat bij een veilige omgeving. Lees daarom snel verder om het te ontdekken. Lees ook onze andere leuke artikelen die je kunt ontdekken op onze site. Leef je uit door verder te lezen!

Een veilige tuin

Het is erg belangrijk dat de afscheiding rond je tuin, en de deur die daarin aanwezig is, optimaal veilig is. Inbrekers en dieven zijn er heel handig in om sloten die niet up-to-date zijn als het gaat om beveiliging, open te breken. Zo kunnen ze gemakkelijk je tuin binnenkomen. Wat je hieraan kunt doen? Laat een slotenmaker kijken naar de kwaliteit van je sloten.

Veilig tuinhuis

In het tuinhuis staan vaak grasmaaiers, kostbare stoelen, boormachines en allerlei andere apparatuur die je in de tuin en in je huis kunt gebruiken. Dan is het wel zo fijn dat ze er veilig staan. Zorg er dus voor dat de afsluiting van de ramen van het tuinhuis, als die in het tuinhuis zitten, en de sloten van de deur goed beveiligd zijn. Ook hier weer is de slotenmaker de expert om het allemaal te checken. Je kunt deze bellen voor een inbraakpreventie check.

Inbrekers weren uit huis

Veel inbrekers zijn met de jaren steeds slimmer geworden om sloten open te breken. Gelukkig zijn slotenmakers en producenten van sloten erg goed in het inschatten van de kwaliteit van bestaande sloten en hierop te anticiperen, door betere sloten te maken en mensen te adviseren deze te installeren. Wanneer een slotenmaker een preventieadvies doet, dan kijk deze eerst of alle sloten en afdichtingen van ramen in de woning wel in orde zijn. Ze raden aan om sloten te nemen die een politiekeurmerk hebben, dus sloten die niet of nauwelijks open te breken zijn door inbrekers, dat gaat heel veel stress schelen, omdat de kans op een inbraak zo zeer verkleind wordt. Aarzel dus niet om een inbraakpreventie check te laten doen door een slotenmaker. Bij slotenmaker Amsterdam helpen ze je graag.