Het zijn van die momenten dat je wel door de grond wilt zakken: in de ochtend heb je de sleutel in de binnenkant van de deur laten zitten. Wat moet je dan doen? Je hebt geen zin om een ruitje in te tikken om binnen te komen. Er is gelukkig een professional die je kan helpen: 4-Locks Slotenmaker Haarlem. Een slotenmaker is vingervlug met sloten en heeft de deur zo weer open voor je. In deze blog lees je wat een slotenmaker allemaal voor jou kan doen.

Wat ze voor je kunnen doen?

Er zijn een aantal dingen die de slotenmaker voor je kan doen om snel weer binnen in je huis te staan, maar ook om je huis een stuk veiliger te maken:

  • Vervangen van sloten
  • Deuren en sloten openen
  • Spoedservice
  • Noodafsluiting
  • Inbraakpreventie

We nemen de verschillende diensten hieronder met je door.

Vervangen van sloten

Na verloop van tijd kan het zo zijn dat je sloten versleten zijn. Ze zitten er waarschijnlijk al heel wat jaren in, misschien al wel in de tijd dat de vorige bewoners in je woning zaten. Natuurlijk kan waterschade en corrosie ook een oorzaak zijn. Of wat dacht je van een afgebroken sleutel? Het zijn allemaal dingen die je niet voorziet. Gelukkig heeft de slotenmaker de skills in huis om snel je probleem op te lossen: dat slot is snel vervangen.

Deuren en sloten openen

Wanneer je slot vastzit en er geen beweging meer in te ontdekken is, dan is het tijd om de slotenmaker te bellen. Deze professional heeft veel ervaring met het openen van allerlei type sloten en heeft hier ook de juiste tools voor. Dat scheelt een boel gehannes dat niet opschiet.

Spoedservice

Het is midden in de nacht, het regent en je deur krijg je niet open. Er is iets met het slot aan de hand. Je mooie nieuwe driedubbel glas ramen ga je echt niet in tikken…. Gelukkig heb je je smartphone bij je, zodat je de slotenmaker kan bellen. Deze is snel ter plekke en weet het slot met een aantal handige bewegingen open te krijgen. Dat is de spoedservice die je op dat moment wilt!

Noodafsluiting

Wanneer er een inbraak in je pand geweest is of er is een poging daartoe gedaan, dan is het belangrijk dat je snel het pand afsluit op zo’n manier dat herhaling niet mogelijk is. Een slotenmaker heeft veel kennis over noodafsluiting, om de inbrekers het zo moeilijk mogelijk te maken.

Inbraakpreventie

Voorkomen is belangrijker dan genezen. Dat weet iedereen. De slotenmaker is ook bekend met dit concept. Deze professional heeft een scherpe blik als het gaat om inbraakpreventie. Samen met deze expert kijk je naar de staat van je woning. Hoe is het gesteld met de veiligheid? Wat zijn de zwakke plekken qua beveiliging? Waar kan een inbreker gemakkelijk naar binnen? Denken zoals een inbreker, dat zijn manieren om je huis beter te beveiligen.

Conclusie

Een slotenmaker is een allround expert die je van A tot Z kan helpen om je huis in te komen wanneer je slot defect is, maar kan ook helpen om inbrekers buiten de deur te houden. Schroom niet om deze expert te bellen in gevallen van spoed.

Meer ontdekken?

Op onze site kun je meer lezen over welke soorten laminaat er allemaal zijn en hoe mooi een gietvloer is. Ontdek meer en laat je inspireren.